Motorola G54 128GB

Motorola G54 128GB

Beskrivning

5 fördelar

1. Elegant design
2. Full HD+ Skärm och dolby atmos
3. Avancerat 50MP kamerasystem med OIS4
4. Batteri och snabb laddning
5. Inbyggd lagring – Plats för microSD om du behöver

Elegant design
Denna mobil är inte bara en teknisk kraftpaket, den är även en modeikon. Den eleganta och vattenavvisande designen med veganskt premiumläder inte bara imponerar visuellt, utan håller också din enhet säker från oavsiktliga spill och stänk.

Full HD+ Skärm och dolby atmos
Njut av en visuell ljudupplevelse som tar underhållningen till nya höjder. Den 6,5” FHD+ 120Hz-skärmen ger liv åt filmer och spel, medan Dolby Atmos skapar en flerdimensionell ljudmiljö som gör varje ögonblick oförglömligt.

Avancerat 50MP kamerasystem med OIS4
Förvandla ditt fotograferande och filmande med det avancerade 50MP kamerasystemet som levererar otroligt klara foton även i svagt ljus. Optisk bildstabilisering säkerställer dessutom jämnare och mer stabila videor, oavsett situation.

Supersnabb 5G-prestanda
Upplev en ny dimension av underhållning med supersnabb 5G-prestanda. Den kraftfulla åttakärniga processorn, MediaTek Dimensity 7020, med frekvenser upp till 2,2 GHz, ger dig oöverträffad hastighet och prestanda för ditt arbete och spel.

Batteri och snabb laddning
Arbeta och spela nonstop med ett imponerande 5000 mAh-batteri som ger långvarig användning. Och när det är dags att ladda, gör det snabbt och smidigt för att minimera avbrott i din dag.

Inbyggd lagring – Plats för microSD om du behöver
Gott om utrymme för alla dina behov. Njut av inbyggd lagring för foton, filmer, låtar och appar och ha möjligheten att lägga till upp till 1TB extra med ett microSD-kort, vilket ger dig friheten att ha allt du behöver nära till hands.

Välj färg

Vald färg:

Finns i lager

Betalning

Motorola G54 128GB

48:- per månad i 36 månader

Abonnemang ---

Totalt: ( Minsta totalkostnad: --- :- ) --- ---

Köp