Motorola G84 128GB

Motorola G84 128GB

Beskrivning

4 fördelar

1. Oemotståndlig Design
2. 50MP ultra pixel-kamera + OIS för skarpa bilder och videor
3. Rikligt med utrymme - 256 GB inbyggt minne
4. Filmisk6,5" POLED-skärm för underhållning

Oemotståndlig Design
Motorola Viva Magenta lockar med sin oemotståndliga design, där vattenavvisande egenskaper håller enheten skyddad under dina äventyr. Årets färg, Viva Magenta, kombineras med premium-material, inklusive mjukt veganläder, för en elegant och lockande yttre.

50MP ultra pixel-kamera + OIS för skarpa bilder och videor
Fånga varje ögonblick med en imponerande 50MP Ultra Pixel-kamera som levererar skarpa bilder även i svagt ljus. Optisk bildstabilisering (OIS) säkerställer stabil och jämn videoupptagning, oavsett rörelser. Rikligt med utrymme - 256 GB inbyggt minne Med generösa 256 GB inbyggt utrymme finns det gott om plats för foton, filmer, låtar, appar och spel. Dessutom kan du enkelt utöka lagringskapaciteten upp till 1 TB med ett microSD-kort.

Filmisk6,5" POLED-skärm för underhållning
Upplev underhållning i sin fulla prakt med en filmisk 6,5-tums POLED-skärm. Den erbjuder oändlig kontrast och över en miljard nyanser av verklighetstrogna färger för en imponerande visuell upplevelse.

TurboPower™M 30-laddning ger dig timmar av kraft på bara några minuter, medan det imponerande 5000 mAh-batteriet ger långvarig användning för arbete och spel.
Motorola G84 kombinerar estetik med prestanda och erbjuder en mobilupplevelse som är lika attraktiv som funktionell. Med avancerade funktioner och en lockande design är detta en mobil som inte bara tillfredsställer, utan också överträffar förväntningarna.

Välj färg

Vald färg:

Finns i lager

Betalning

Motorola G84 128GB

52:- per månad i 36 månader

Abonnemang ---

Totalt: ( Minsta totalkostnad: --- :- ) --- ---

Köp