Samsung Galaxy Z Flip 5

256GB Grey

Slide 1 of 4

Lagringsutrymme

Färg

Färg:Grey
I lager – leveranstid ca 3-5 dagar
  • Fri frakt

  • 14 dagars ångerrätt

256GB
Grey

380

kr/måni 36 mån

En mobil – två skärmar

Du behöver inte ens öppna mobilen för användning. Tack vare den nya stora frontskärmen kan du se notiser, svara på sms, styra musik och ta selfies även i hopfällt läge. Den bakre kameran är placerad ovanför frontskärmen så du kan se dig själv medan du tar bilden. Välj mellan olika teman för att ge frontskärmen en personlig touch. Lägg till de favorit-widgets som du vill komma åt närmast utan att behöva öppna appen. När som helst kan du även öppna upp till den stora inre skärmen och komma åt alla funktioner.

Både liten och stor

Nya Galaxy Z Flip5 är för dig som vill ha en stor skärm men som även kan vikas ihop till en liten mobil. I hopfällt läge ryms den enkelt i en liten ficka. I öppet läge får du en stor 6,7” inre skärm, större än Galaxy S23 Plus. Tack vare den nya gångjärnstekniken, zero gap hinge, är mobilen lika tunn rakt igenom, även i hopfällt läge.

Din nya selfie-fotograf med inbyggt stativ

Som en fotoassistent med inbyggt stativ - Med en vikbar mobil kan du ta selfies på helt nya sätt. Öppna mobilen till hälften och ställ den var du vill. Justera sedan enkelt vinkeln på skärmen för att få med precis allt du vill i bilden. Du eller den du fotar kan se resultatet direkt på frontskärmen innan bilden tas. Du kan både använda mobilens främre och bakre kamera till dina selfies.

Fota och filma handsfree

Nu behöver du varken försöka dölja din arm eller springa ikapp med en timer. Med Galaxy Z Flip5 behöver du bara vinka mot kameran för att ta en bild på avstånd. Om du har ett videosamtal och samtidigt vill göra något annat är det lika enkelt – Ställ ifrån dig mobilen i halvöppet läge och fortsätt mötet.

Kraftfull och tålig

Galaxy Z Flip5 är utrustad med den kraftfulla och snabba processorn Snapdragon 8 Gen 2. Du behöver inte oroa dig för regn – Med IPX8-klassning är mobilen testad för att klara nedsänkning i sötvatten på 1,5 meters djup upp till 30 minuter. Den yttre skärmen har Samsungs starka Gorilla Glass Victus 2 och ramen är gjord i tåligt Armor Aluminium.

Fem snabba med Galaxy Z Flip 5

  • En mobil – två skärmar
  • Tunn rakt igenom
  • Fota och filma handsfree
  • Snabb Snapdragon 8 Gen 2 processor
  • Kraftfull och tålig

Trådlös laddning Nej

Omvänd trådlös laddning Nej

Operativsystem Android

Nätverkstyp 3G, 4G, 5G

Hörlursuttag Nej

Följ oss i sociala medier