Samsung Galaxy Z Fold 5

256GB Black

Slide 1 of 7

Lagringsutrymme

Färg

Färg:Black
I lager – leveranstid ca 3-5 dagar
  • Fri frakt med PostNord

  • 14 dagars ångerrätt

256GB
Black

610

kr/måni 36 mån

5 fördelar

  1. Både mobil och surfplatta
  2. Ljusstark stor 7,6” skärm
  3. Var produktiv överallt
  4. Stöd för S Pen
  5. Kraftfull och tålig

Både mobil och surfplatta
Nya Samsung Galaxy Z Fold5 är mobilen för dig som vill ha en riktigt stor skärm. Vik ihop den smidigt och använd den med en hand. I hopfällt läge är den yttre 6,2”-skärmen redan större än den på Galaxy S23. Det riktigt häftiga visar sig sedan när du öppnar till den inre 7,6”-skärmen och plötsligt håller en surfplatta i handen. Med kombinationen av mobil och surfplatta får du det bästa av två världar för både arbete och underhållning. Tack vare zero gap hinge-tekniken är även Galaxy Z Fold5 tunnare och 10 gram lättare än sin föregångare.

Ljusstark stor 7,6” skärm
Missa aldrig matchen eller favoritserien – Den stora, ljusstarka skärmen är perfekt för både underhållning och gaming – var du än är. Skärmen anpassar sig efter ljuset du befinner dig i, så att du även får färgstarka bilder i starkt dagsljus. Med 120 Hz uppdateringsfrekvens reagerar skärmen blixtsnabbt och den kraftfulla Snapdragon 8 Gen 2 processorn gör att du kan spela och streama utan fördröjning.

Var produktiv överallt
Jobba var och hur du vill med nya Z Fold5. Med utrymme för upp till tre öppna fönster samtidigt på den stora inre skärmen kan du enkelt multitaska. Scrolla bilder, skapa en presentation och håll koll på mejlen – samtidigt! Tack vare den vikbara skärmen kan du ställa den i halvöppet läge på bordet och ha ett videomöte.

Stöd för S Pen
Mobilen har stöd för S Pen så du kan även anteckna på skärmens undre del under mötet. Med S Pen kan du även bl a redigera foton, skissa på idéer och styra presentationer.

Kraftfull och tålig
Med Galaxy Z Fold5 behöver du inte oroa dig för regn – Mobilen har IPX8-klassning vilket innebär att den är testad för att klara nedsänkning i sötvatten på 1,5 meters djup upp till 30 minuter. Den yttre skärmen har Samsungs starka Gorilla Glass Victus 2 och ramen är gjord i tåligt Armor Aluminium.

Trådlös laddning: Nej

Omvänd trådlös laddning: Nej

Operativsystem:
Android

Hörlursuttag:
Nej

Följ oss i sociala medier