Gå direkt till huvudinnehållet

Våra partners för telefonförsäljning

Vi kräver att de som säljer våra tjänster följer gällande lagstiftning och vidtar åtgärder om vi upptäcker brister.

Vi är även medlemmar i Telekområdgivarna, en icke vinstdrivande organisation som ger opartisk och kostnadsfri konsumentrådgivning om abonnemang för telefoni, bredband och tv. Vi följer Telekområdgivarnas uppföranderegler och ställer krav på att våra återförsäljare också agerar i enlighet med dem.

Atentel
Kind relations

Ska du signera en offert?

Om du har köpt ett abonnemang över telefon och fått ett sms från hallon är allt i sin ordning. Klicka på länken så tar denna dig till hallon.se för att slutföra din beställning

Om du inte vill bli kontaktad

Din integritet är viktig för oss. Därför behöver vi ditt samtycke för vissa behandlingar av dina personuppgifter. Kontakta oss eller logga in på Mitt3 för att se dina inställningar för samtycken. Om du inte är Trekund och inte önskar bli kontaktad av Tre eller våra partners via telefon hänvisar vi dig till NIX. Observera att NIX-registret hanteras av en oberoende branschförening från vilket Tre fortlöpande hämtar uppgifter från. Du kan såklart alltid kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Mer information om vår personuppgiftshantering hittar du i vår Integritetspolicy.

Bedrägeri

Tyvärr händer det att företag utger sig för att arbeta på uppdrag av hallon trots att de inte gör det och kontaktar kunder för att sälja tjänster eller begära ut information.

Därför är det viktigt att vara på sin vakt och kontakta oss om du misstänker att så är fallet. Var även försiktig om du ska ringa upp missade samtal från nummer som du inte känner igen, risken är att du blir debiterad för samtalet.

Här kan du läsa mer om hur du kan skydda dig mot bedrägeri och hur du går till väga om du har blivit utsatt.