Samsung Galaxy TAB A9 plus

Samsung Galaxy TAB A9 plus

Beskrivning

5 fördelar

1. Supertunn och lätt design med storslagen skärm
2. Mer kraft och högre hastigheter
3. Se och upplev länge
4. Multitaska i flera fönster
5. Filmvisning i parken

Supertunn och lätt design med storslagen skärm
Den är 6.9 mm tunn och ett halvt kilo lätt, alltså enkel att bära, samtidigt som den stora 11” WUXGA-skärmen brer ut sig generöst med supertunn ram. Filmer och spel blir mäktiga upplevelser, liksom videomöten och föreläsningar blir mer levande. Var du än befinner dig!

Mer kraft och högre hastigheter
Ny och starkare processor1 ger mer styrka och snabbhet. Du märker det på att streamingen och nedladdningen går snabbt med mindre lagg och att de inbyggda apparna körs effektivt och sömlöst.

Se och upplev länge
Batteriet på 7,040 mAh räcker för mängder av underhållning, timme ut och timme in2. Det kan självklart snabbladdas för mer kraft på några minuter3.

Multitaska i flera fönster
Även du som älskar underhållning måste jobba och plugga mellan varven. Med Multi-Active- Window delar du upp skärmen i tre fönster och kan jobba mer effektivt. Svara på mejl, scrolla flödet och se nyheterna samtidigt. Till exempel.

Filmvisning i parken
Nytt för denna generation är skärmens förbättrade ljusstyrka på max 570 nits1. Nu kan du ta med den generösa surfplattan ut4 och kolla matcher, sträckkolla serier eller köra spel med barnen på ljus och skarp skärm.

Visa mer information
Specifikation
 
Operativsystem: Android

Hörlursuttag: Nej

Välj färg

Vald färg:

Finns i lager

Betalning

Samsung Galaxy TAB A9 plus

64:- per månad i 36 månader

Abonnemang ---

Totalt: ( Minsta totalkostnad: --- :- ) --- ---

Köp