Vad är eSIM?

  eSIM är det digitala SIM-kortet. När du väljer eSIM krävs ingen installation eller administration av ett fysiskt SIM-kort, utan eSIM aktiveras och installeras snabbt & enkelt direkt i din mobiltelefon.

  Varför eSIM?

  Det är inte bara enkelt eftersom det installeras direkt i din mobiltelefon så du slipper krångla med att byta SIM-kort om du byter abonnemang, utan det är även det bästa alternativet för vår planet. Detta då eSIM inte behöver tillverkas, lagerhållas eller skickas hem till dig via brev. 

  Det möjliggör det även för dig att ha två SIM-kort i samma telefon - ett vanligt och ett eSIM. Har du till exempel ett privat nummer och ett nummer via jobbet kan du ha numren i samma mobiltelefon.

  Hur fungerar det?

  eSIM står för står för embedded SIM, alltså det inbyggda SIM-kortet. Det innebär att du slipper krångla med att sätta i ett fysiskt plastkort när du byter abonnemang eller nummer - allt sker digitalt istället! 

  För att beställa eSIM loggar du in på Mina sidor och följer anvisningarna i denna guide

  Hur byter jag till eSIM?

  Det är superenkelt! Logga in på Mina sidor, välj det abonnemang du vill beställa eSIM till och klickar på “SIM-kort”. Här kan du beställa ett eSIM helt kostnadsfritt. Det aktiveras direkt istället för ditt gamla SIM-kort utan att du själv behöver göra någonting.

  Vem kan skaffa eSIM?

  Om du har ett mobilabonnemang som privatkund (alltså inte företagsabonnemang) hos oss på hallon har du möjlighet att beställa ett eSIM på Mina sidor. Tänk på att dubbelkolla så att din mobiltelefon har stöd för eSIM. Har du fler frågor eller funderingar? Spana in vår FAQ för eSIM

  Tre skäl att välja hallon

  • UnlockFast pris
  • PaymentInga krångliga fakturor
  • WifiTrygg surf i 3:s nät
  Följ oss i sociala medier