Gå direkt till huvudinnehållet
Mina Sidor Bild

Vad är eSIM?

eSIM är det digitala SIM-kortet. När du väljer eSIM krävs ingen installation eller administration av ett fysiskt SIM-kort, utan eSIM aktiveras och installeras snabbt och enkelt direkt i din mobiltelefon.

Subscription Mineshaftlandscape

eSIM med abonnemang hos Hallon

Om du har ett mobilabonnemang som privatkund (alltså inte företagsabonnemang) hos oss på Hallon har du möjlighet att beställa ett eSIM på Mina sidor. Tänk på att dubbelkolla så att din mobiltelefon har stöd för eSIM.

Simcardesim Mineshaftlandscape

Varför eSIM?

Det är inte bara enkelt eftersom det installeras direkt i din mobiltelefon så du slipper krångla med att byta SIM-kort om du byter abonnemang.
Det möjliggör även för dig att ha två SIM-kort i samma telefon - ett vanligt och ett eSIM. Har du till exempel ett privat nummer och ett nummer via jobbet kan du ha numren i samma mobiltelefon.

Donka Newnew Hallon Höstvinter 007 Webb

Hur fungerar det?

eSIM står för står för embedded SIM, alltså det inbyggda SIM-kortet. Det innebär att du slipper krångla med att sätta i ett fysiskt plastkort när du byter abonnemang eller nummer - allt sker digitalt istället! 

För att beställa eSIM loggar du in på Mina sidor och följer anvisningarna i denna guide

Student865x865 (1)

Hur byter jag till eSIM?

Det är superenkelt! Logga in på Mina sidor, välj det abonnemang du vill beställa eSIM till och klicka på “SIM-kort”. Här kan du beställa ett eSIM helt kostnadsfritt. Det aktiveras direkt istället för ditt gamla SIM-kort utan att du själv behöver göra någonting.

Donka 003 Webb 600X600px

Vem kan skaffa eSIM?

Om du har ett mobilabonnemang som privatkund (alltså inte företagsabonnemang) hos oss på Hallon har du möjlighet att beställa ett eSIM på Mina sidor. Tänk på att dubbelkolla så att din mobiltelefon har stöd för eSIM. Har du fler frågor eller funderingar? Spana in vår FAQ för eSIM

Questions Mineshaftlandscape

Frågor och Svar

Kan man flytta eSIM till en ny telefon?
Om du byter telefon beställer du snabbt och enkelt ett nytt eSIM på Mina sidor.

Hur fungerar eSIM?
eSIM står för står för embedded SIM, alltså det inbyggda SIM-kortet. Det innebär att du slipper krångla med att sätta in ett fysiskt plastkort när du byter abonnemang eller nummer - allt sker digitalt istället! 

För att beställa eSIM loggar du in på Mina sidor.

Hur många eSIM kan man ha?
Du kan ha ett eSIM per abonnemang hos oss. Hur många/om du kan ha eSIM i din telefon beror på telefonmodellen. 

Vad kostar det?
eSIM hos hallon kostar ingenting extra.

Tre skäl att välja Hallon

  • Hallon MineshaftsquareFast pris
  • Purse MineshaftsquareInga krångliga fakturor
  • Thumbsup MineshaftsquareTrygg surf i 3:s nät