Gå direkt till huvudinnehållet
Vilken Surfma╠Êngd A╠Êr Ba╠Êst Desktop

Du får mycket för lite

Låga priser – Hos oss på Hallon hittar du alltid de bästa priserna! Vi strävar efter att ge dig mest värde för pengarna.

Mycket surf – Inte bara låga priser! Vi vill att du ska hitta ett abonnemang med precis rätt mängd surf för dina behov, till ett toppenpris.

Spara surf –  Vi tycker det är viktigt att du får vad du betalar för. Använder du inte upp din surf? Ingen fara! Den sparas i en surfpott så du kan använda den när du behöver. Hos oss kan du spara upp till 100 GB surf!

3s stabila nät – Med Hallon ringer och surfar du i Tres prisbelönta nät. Det täcker 99,3% av Sveriges befolkning.

5G – Vi vill alltid ge dig den bästa surfupplevelsen. Därför ingår 5G i alla våra abonnemang. Läs mer om 5G här

Donka Newnew Hallon Höstvinter 015 Webb

Vi har abonnemang som passar alla!

Ingen bindningstid – Hos oss vill vi att du ska stanna för att du själv vill! Därför har vi inga bindningstider, så att du kan avsluta ditt abonnemang när du vill.

Byt upp och ner – Ditt surfbehov kan förändras, och det kan ditt abonnemang också! Du byter enkelt till både mer eller mindre surf så att du alltid har rätt mängd för dina behov.

Studentabonnemang – Vi vet att det kan vara tufft med utgifterna som student. Men surf är viktigt, kanske till och med viktigare! Därför har vi skapat studentabonnemang som ger dig dubbel surfmängd till samma låga pris.

Barn & Ungdom – För familjer med barn kommer frågan om den första mobilen förr eller senare. Vi har extra billiga abonnemang för barn & ungdom, så att den nya kostnaden inte blir för stor för dig som förälder.

Över 55 – Oavsett om du har gått i pension eller fortfarande arbetar, vill vi fira all din livserfarenhet! Därför erbjuder vi rabatt till dig som är lite mer livserfaren. Se våra senior mobilabonnemang.

DSCF9248

Vi är stora & snälla

Smidig betalning – Vi gör det enkelt för dig på Hallon! Ingen kreditupplysning behövs när du köper ett abonnemang. Fyll bara i dina kortuppgifter så dras pengarna automatiskt varje månad.

E-sim – Vill du slippa den lilla plastbiten? Hos Hallon erbjuder vi e-sim, så du kan vara helt digital!

Hjälp dygnet runt – Du får hjälp dygnet runt via vår app eller vår chattbot Berry. Vill du ha personlig hjälp når du oss via chat och mail. Vi på Hallon strävar efter att vara papperslösa och digitala.

Nya och begagnade telefoner – Behöver du en ny telefon eller är det dags för någons första? Vi har ett brett utbud av både nya och begagnade telefoner.