Privat
Företag

Familjeabonnemang hos hallon

Du som hallonkund kan skaffa extra användare till ditt mobilabonnemang. Det innebär att du kan teckna abonnemang för hela familjen och dela på surfen. Hur smidigt som helst!

49kr

i mån per användare i 6 mån
därefter 89kr/mån

Vad är en extra användare?

En extra användare är precis som ett vanligt mobilabonnemang där samtal och SMS ingår, däremot har det ingen egen surfpott. Din extra användare är alltså beroende av att ha ett vanligt mobilabonnemang att dela surf med. 

En extra användare har ett eget telefonnummer och det går jättebra att flytta in ett nummer från din tidigare operatör.

Just nu kan du skaffa en extra användare till vårt grymma pris på bara 49 kr/månad per extra användare i 6 månader, därefter endast 89 kr/mån

Familjeabonnemang med mobil

Självklart kan du även köpa till en ny mobiltelefon till din extra användare. När du tecknat din extra användare går du in på hallon.se/mobiler och väljer att lägga till en ny mobil på ditt befintliga abonnemang. Därefter väljer du att koppla mobilen till din extra användares nummer.

Vanliga frågor & svar

 • Hur många extra användare kan jag ha?
  Du kan ha som mest fem stycken abonnemang hos oss totalt, inklusive extra användare. 

 • Hur fördelas surfen?
  Huvudabonnemangets surf är gemensam och delas med extra användarna. Ni delar på både månadssurf samt eventuell sparad surf och välkomstsurf. Det innebär att alla förbrukar från samma 'pott' utifrån en först till kvarn-princip.

  Om surfen skulle ta slut går det bra att köpa extra surf. Den extra surfen blir också gemensam.

 • Hur betalar man?
  Betalningen läggs till på din befintliga månadsbetalning. Betalar du med kort kommer det automatiskt dras därifrån. Betalar du med faktura kommer kostnaden för extra användaren läggas till på din månadsfaktura.

 • Behöver man bo på samma adress för att skaffa extra användare tillsammans?
  Nej, det behöver ni inte. Du kan dela hallon med vem du vill; familjen, kompisarna eller kanske grannen?

 • Hur lägger jag till en extra användare?
  Det är superenkelt! Du loggar in på Mina sidor, väljer abonnemanget du vill koppla din extra användare till och klickar på “Lägg till extra användare”. Du kan se en tydlig guide för hur du går tillväga här.
Följ oss i sociala medier